U bent hier

Camerabewaking

Retail

Combineer high-tech beveiliging met intelligente communicatie / marketing

Camerabewaking voor winkels (retail)

Camerabewaking voor winkels

U kent ze wel: de beelden die u op televisie ziet bij “opsporing verzocht”, waarbij men een winkeldief probeert op te sporen op basis van slechte beelden, waarop iemand amper herkenbaar is.

Bij The Safe Group is het risico dat u dit overkomt uitgesloten. Wij passen onze jarenlange ervaring en innovatieve expertise toe om de perfecte camerabewaking voor winkels (retail) te voorzien. 

U zal alles kunnen volgen op kristalheldere beelden en niemand zal uw zaak binnenkomen zonder duidelijk en herkenbaar op beeld te staan. De volledige oplossing wordt 24x7 gemonitord en als er een probleem moest zijn, staan wij onmiddellijk klaar met raad en daad.

Er is geen kant-en-klare oplossing voor het beveiligen van een handelszaak, elke zaak is anders. De expertise van ons team zorgt ervoor dat we snel en efficiënt de geschikte camerabewaking voor u kunnen samenstellen en u aangenaam kunnen verrassen met onze voorwaarden!

Profiteer van het SafeCam Business Pack


✔     Vier bewakingscamera's
✔     Beeldscherm voor monitoring
✔     Beelden mobiel bekijken met SafeCam App
✔     Bewegingsdetectie via sms
✔     Garantie op 2 weken opnamearchief
✔     Inclusief gratis site survey.

Gratis offerte

 • SafeCam

  SafeCam

  Onze camerabewaking garandeert de beste beeldkwaliteit in elk prijsniveau, gegarandeerd!

 • SafeCom

  SafeCom

  Het netwerk vormt de basis voor al uw infrastructuur. Ontdek hoe wij hiervan doordrongen zijn.

 • SafeSign

  SafeSign

  Zowel voor interne als externe communicatie zal digital signage bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. SafeSign is de perfecte oplossing op maat van elk bedrijf.

 • SafeSense

  SafeSense

  Een beveiligingsinstallatie kan super betrouwbaar én gebruiksvriendelijk zijn. Daarbij kan u meer doen met de informatie die u krijgt uit sensoren.