U bent hier

Camerabewaking

Tankstations

Complete beveiliging voor tankstations, inclusief integratie met PoS & marketing

Camerabewaking voor tankstations

Camerabewaking voor tankstations

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in het beveiligen van tankstations met camerabewaking. Of uw tankstation nu bemand of onbemand is, zonder of met extra diensten zoals een shop, carwash of eetgelegenheid. Wij ontwerpen oplossingen op maat, voor elke situatie én voor elk budget!

Dankzij onze tankstation beveiliging, zal u alle bewegingen perfect in kaart kunnen brengen en altijd beschikken over kwaliteitsvolle identificatiebeelden. We maken u wegwijs door ons aanbod van meer dan 150 camera’s, met unieke en geavanceerde eigenschappen: 360° fisheye, PTZ dome , thermische, infrarood, vandaalbestendige camera’s en ga zo maar door...

Al onze installaties beschikken standaard over de mogelijkheid om de beelden vanop afstand te volgen via een computer of smartphone/tablet app. Ook het centraal opvolgen van meerdere filialen is onze specialiteit. Alles gebeurt via een beveiligd en betrouwbaar netwerk. Blijf vanaf nu altijd op de hoogte van alle activiteiten in uw tankstation, waar u ook bent.

Profiteer van het SafeCam Business Pack


✔     Vier bewakingscamera's
✔     Beeldscherm voor monitoring
✔     Beelden mobiel bekijken met SafeCam App
✔     Bewegingsdetectie via sms
✔     Garantie op 2 weken opnamearchief
✔     Inclusief gratis site survey.

Gratis offerte

 • SafeCam

  SafeCam

  Onze camerabewaking garandeert de beste beeldkwaliteit in elk prijsniveau, gegarandeerd!

 • SafeCom

  SafeCom

  Het netwerk vormt de basis voor al uw infrastructuur. Ontdek hoe wij hiervan doordrongen zijn.

 • SafeSign

  SafeSign

  Zowel voor interne als externe communicatie zal digital signage bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. SafeSign is de perfecte oplossing op maat van elk bedrijf.

 • SafeSense

  SafeSense

  Een beveiligingsinstallatie kan super betrouwbaar én gebruiksvriendelijk zijn. Daarbij kan u meer doen met de informatie die u krijgt uit sensoren.